Informujemy o możliwości zapisania się na pozostałą część bezpłatnego szkolenie on-line dot. Kształtowania bezpieczeństwa zdrowotnego żywności w ujęciu systemowym. Za nami druga część szkolenia pt. ” System HACCP i jego dokumentowanie „. Kolejne będą dotyczyć:
- Część 3: Zarządzanie Bezpieczeństwem Zdrowotnym Żywności wg normy ISO 22000 (3h) – 04.06.2020 r. godz. 10.00
- Część 4: Terroryzm żywnościowy i systemy zarządzania jakością służące do jego zwalczania (3h) – 18.06.2020 r. godz. 10.00
Szkolenie zostało powiększone o kolejną część.
- Część 5: Audyt systemów zapewniania bezpieczeństwa w żywności – 25.06.2020 r. godz. 10.00
W celu zgłoszenia swojego uczestnictwa prosimy o zarejestrowanie się pod wskazanym linkiem – Kształtowanie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności w ujęciu systemowym
Prowadzącym szkolenie jest Pan dr inż. Marek Szołtysik – pracownik Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu oraz Wrocławskiego Parku Technologicznego. Od wielu lat konsultant, wdrożeniowiec, szkoleniowiec i audytor systemów zarządzania jakością, ze szczególnym uwzględnieniem rozwiązań ukierunkowanych na zapewnienie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. Posiada wieloletnią praktykę w zakresie wdrażania takich systemów jak: GMP/GHP, HACCP, BRC, IFS, ISO 22000, PAS96, a także ich weryfikacji.