Mając na uwadze, że pewne działania produkcyjne w obecnej sytuacji epidemiologicznej uległy spowolnieniu, przygotowaliśmy dla Państwa cykl bezpłatnych szkoleń online pn. Kształtowanie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności w ujęciu systemowym. Cykl szkoleń zostanie zrealizowany z podziałem na 4 bloki tematyczne tj.:
Część 1 – Bezpieczeństwo żywności i jego główne determinanty (3h); – 21.05.2020r. godz. 10.00
Część 2 – System HACCP i jego dokumentowanie (5h); – 28.05.2020r. godz. 10.00
Część 3 – Zarządzanie Bezpieczeństwem Zdrowotnym Żywności wg normy ISO 22000 (3h); – 04.06.2020r. godz. 10.00
Część 4 – Terroryzm żywnościowy i systemy zarządzania jakością służące do jego zwalczania (3h). – 18.06.2020r. godz. 10.00
Prowadzącym szkolenie jest Pan dr inż. Marek Szołtysik – pracownik Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu oraz Wrocławskiego Parku Technologicznego. Od wielu lat konsultant, wdrożeniowiec, szkoleniowiec i audytor systemów zarządzania jakością, ze szczególnym uwzględnieniem rozwiązań ukierunkowanych na zapewnienie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. Posiada wieloletnią praktykę w zakresie wdrażania takich systemów jak: GMP/GHP, HACCP, BRC, IFS, ISO 22000, PAS96, a także ich weryfikacji.
Proszę pamiętać, że rejestracja na szkolenie jest ograniczona czasowo. Zgłoszenia prosimy nadsyłać do 20 maja do godz. 15:00.